logo

Projekt OdCom – Kulatý stůl 2

Objektivizace stížností na zápach v Sasko-Českém pohraničí – Příspěvek k analýze příčin a zkoumání zdravotních následků

Zpět na OdCom

  

22. listopadu 2016 pořádal Zdravotní ústav se sídlem v Ústí nad Labem (ZÚ ÚL) další diskuzi u kulatého stolu, tentokrát v Litvínově a s veřejností zapojenou do vzdělávání budoucích odborníků a dalších sdružení.

Opět se diskutovalo se o problematice zápachu v Krušných horách v příhraniční oblasti a o využití zkušeností tohoto projektu pro řešení zápachové problematiky v dalších místech našeho regionu. Struktura dotazů však byla zcela odlišná od těch, které kladli odborníci z odborů životního prostředí měst a proto i jejich návrhy řešení byly pro projekt velkým přínosem.

-hp-


Ani zde nebyl stůl zcela kulatý.

Ani zde nebyl stůl zcela kulatý.


Zájem ze strany veřejnosti je dobře čitelný.

Zájem ze strany veřejnosti je dobře čitelný.



Diskuse k tomuto článku
Moderování diskuse je vypnuto, tzn. vaše příspěvky se po odeslání ihned objeví na webu. Provozovatel těchto stránek (ČHMÚ) si však vymiňuje právo příspěvek smazat, zneviditelnit či upravit. Všechny příspěvky jsou archivovány v databázi. Administrátor stránek může podle potřeby zapnout nebo vypnout moderování diskusí. Příspěvky netýkající se tématu článku nebo společensky nevhodné nebudou schváleny. Délka každého příspěvku je omezena na 999 znaků. Do formuláře je povinné napsat jméno (nebo přezdívku) a text příspěvku; e-mail je nepovinný a i v případě, že ho uvedete, nebude zobrazen.

Diskuse je ve zkušebním režimu, podněty či případné chyby oznamujte prosím na tuto .

jméno:
email:
(nepovinné)

text:



spočítejte 8−7:
(výsledek zapište slovy bez diakritiky)

 


Zatím 0 komentářů.